Naslovnica PROMO SportCard From SuperSport

SportCard From SuperSport

Podijeli objavu

U ovom članku ćemo se dotaknuti jedne od najpopularnijih kladionica u Hrvata, a ona je SuperSport kladionica. Govorit ćemo o svim bitnijim stavkama koje smatramo da trebate znati ukoliko se tu i tamo želite tamo kladiti.

Također, spomenut ćemo i famozni Supersport bonus na prvu uplatu, a koji su to uvjeti za ostvarivanje prava za bonus, kao i koje su to vrste oklada u Supersport kladionici, saznat ćete u nastavku teksta, pa krenimo!

Registracija na Supersport kladionicu

Odmah ćemo krenuti sa postupkom registracije, a prvo što trebate napraviti je otvoriti link supersport.hr koji će vas odvesti u novi svijet klađenja. Nakon toga potrebno je kreirati Supersport račun, koji ćete odraditi klikom na „Registracija“ u gornjem desnom uglu vašeg monitora. Nakon toga potrebno je oprostiti se od novca koji ćemo uplatiti klikom na Supersport uplata. Kada je novac uplaćen na vašem računu, ukoliko ste novi igrač, vjerujemo kako ste ostvarili pravo na Supersport bonus na prvu uplatu, a kojem je to bonusu riječ, saznajte u nastavku.

Supersport bonus od 100% na prvu uplatu do 500kn je u trenutku pisanja ovog članka trenutno aktivan, te ukoliko želite provjeriti koji je aktualni Supersport bonus, provjerite njihovu stranicu. Da bi ostvarili pravo na popust potrebno je iznos uplate provrtiti 4x a uvjet da dobijete bonus je da odigrate listić sa ukupnim tečajem od bar 2.50 i odigrana minimalno 3 para na listiću.

Kako znati da li ste ostvarili bonus? Supersport provjera vašeg korisničkog računa vam u tome može pomoći! U gornjem desnom uglu, pored vašeg korisničkog imena piše iznos koji imate na računu, te ukoliko je on uvećan za određenu svotu koju niste očekivali na svom računu, to je upravo taj Supersport bonus. Nakon što je novac sjeo na vaš račun, ništa vas ne košta da napravite ono, kako mi volimo reći, supersport isplata. Svoj novac možete isplatiti na neki od kreditnih/debitnih kartica, te Skrill.

Vrste oklada

Ovisno o tome koji vas sport zanima, kladionica SuperSport vam može ponuditi bogat izbor klađenja na sve sportske događaje koje tih dan imaju u ponudi. Evo na primjer, uzet ćemo nogometnu ponudu, u kojoj na najboljim Europskim i Svjetskim ligama imaju najširu ponudu klađenja.

S druge strane, za one slabije utakmice nude samo osnovno klađenje. Kao primjer jedne od slabijih liga i utakmica možemo dati Norvešku 3. ligu, koja pokriva samo osnovno klađenje na pobjednika u 90 minuta, daje ili ne daje gol, oba daju gol, oba daju gol i 3+, i na kraju zbroj golova.

Što se zanimljivijih liga tiče, spomenut ćemo da se u u većim natjecanjima, poput Lige prvaka nudi široka lepeza izbora sa više od 50 različitih opcija za klađenje, a kako bismo vam to bolje predočili, spomenut ćemo neke od stvari na koje se možete kladiti, kao na primjer, tko će izvesti početni udarac, tko će dati prvi gol, tko će napraviti prvi prekršaj, aut ili čak izmjenu.

Za više bonusa pogledajte ovdje.

Podijeli objavu