Naslovnica POLITIKA Milanović: Džaferović je sponzor mudžahedina

Milanović: Džaferović je sponzor mudžahedina

Podijeli objavu

Predsjednik Republike Zoran Milanović u posjetu je Valpovu gdje je dao izjavu medijima.

Upitan da dodatno komentira svoje izjave o Srebrenici i genocidu: “Što nisam dovoljno govorio u dva dana? Što god kažeš u dobroj namjeri imaš te svrake koje samo krešte, koje se javljaju, nekakav predsjednik udruge Bošnjaka u Hrvatskoj koji ne može dobiti 100 glasova, koji šuti kad član Predsjedništva BiH, inače udbaš iz Zenice koji je dovodio mudžahedine u BiH, ima dosta pitanja za tog čovjeka.

Kad govori da je Hrvatska organizirala zločinački poduhvat u BiH i onda dođe u Hrvatsku i očekuje slatko od višanja i da ga poljubim u oba obraza. Ja o ovome nisam govorio dok nisam vidio da postoje ljudi koji rade profit. Ne vidim neke ljude da dolaze na mjesta pogibije drugog naroda. Glavni grad Hrvatske je Zagreb, nije Sarajevo”, rekao je Milanović.

Ja sam bio u Srebrenici, ne vidim neke ljude da dolaze na mjesta pogibije drugih naroda.  Ali vidim Džaferovića, sponzora mudžahedina u Kaknju, kako dolazi u Vukovar provocirati Srbe. Ne dolazi iz pijeteta prema Hrvatima jer te iste Hrvate i njihovu državu naziva ratnim zločincima. E to je problem i o tome ćemo razgovarati”, rekao je Milanović – prenosi N1 Hrvatska.

Podijeli objavu