Naslovnica CRNA KRONIKA Izvješće MUP-a HNŽ za protekla tri dana

Izvješće MUP-a HNŽ za protekla tri dana

Podijeli objavu

Urazdoblju od 03. do 06.12.2021.godine iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 7 prijava i to na području Mostara 2, na području Jablanice 1, na području Čapljine 3 i na području Rame 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri slučaja i to na području Mostara 1 i na području Čapljine 2.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 23 prometne nezgode i to na području Mostara 13, na području Jablanice 4, na području Rame 2, na području Čapljine 1 i na području Konjica 3 u kojima je jedna osoba smrtno stradala, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede, pet osoba lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

  • 03.12.2021.godine u 10,45 sati na magistralnoj cesti M6 u mjestu Prćavci , općina Čapljina dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao M.M.(1991) iz Čapljine upravljajući vozilom „Fiat Bravo“ koji je tom prilikom sletio sa ceste i smrtno stradao. U vozilu se nalazila još jedna osoba A.V.(1991) iz Počitelja koji je zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen na CUM Mostar. Promet je , na pomenutom dijelu ceste ,bio obustavljen u potpunosti do 13,00 sati radi obavljanja očevida. Upoznat tužitelj.
  • 04.12.2021.godine u 04,45 sati u Ul.M. Tita u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao M.G.(1995) upravljajući vozilom „VW Golf V“. Isti je udario u stablo pokraj ceste i zadobio teške tjelesne ozljede dok je suvozač L.J.(1996) zadobio ozljede neutvrđenog stupnja. Na licu mjesta izvršen očevid i upoznat tužitelj.
  • 05.12.2021.godine oko 17,15 sati patrola policije PU Mostar je u naselju Šemovac zaustavila i kontrolirala vozilo „BMW“ koji je upravljao D.M.(1987) iz Mostara. Isti je , na upit djelatnika policije da li kod sebe posjeduje nedozvoljena sredstva , dragovoljno predao jedan pištolj , više komada okvira i municije , pribor za čišćenje i jedan džoint. Osoba je lišena slobode i upoznat Odjel krim. policije

Podijeli objavu