Naslovnica DRUŠTVO Mate Bulić novom fotografijom razveselio fanove

Mate Bulić novom fotografijom razveselio fanove

Podijeli objavu

Pjevač Mate Bulić novom objavom na društvenim mrežama razveselio je obožavatelje. Objavio je fotografiju sa suprugom Zdravkom. Par je pozirao u prirodi.

“Malo na svježem zraku”, napisao je Mate u opisu fotografije.

U dva sata prikupio je više od dvije tisuće lajkova, a mnogi Matini pratitelji komentirali su ovu fotografiju.

“Mate, hvala dragom Bogu, lijepo vas je vidjeti. Svako dobro vam želim”, “Lijepi pozdrav i od mene, naš dragi Mate, od srca sve najljepše i najbolje ti želim”, “Hvala Bogu da ste dobro”, “Super izgledate, posebno draga Zdravka”, samo su neki od komentara.

Ovo mu je prva objava na Instagramu od kraja kolovoza, kada je pratitelje obavijestio da je došao kući nakon višemjesečne borbe s koronavirusom.

“Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene sve ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama”, napisao je tada Mate.

“Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo, dragi moji prijatelji, uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate”, dodao je.

Podsjetimo, Bulić je u prosincu prošle godine obolio od korone i završio u bolnici.

Pogled.ba

Podijeli objavu