Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Srećko Stipović objavio e-knjigu “Špiljski čovjek u srcu Europe”

  Srećko Stipović objavio e-knjigu “Špiljski čovjek u srcu Europe”

  Podijeli objavu

  Novinar Srećko Stipović iz Viteza u Središnjoj Bosni, povodom 40. godišnjice rada u novinarstvu, objavio je e-knjigu “Špiljski čovjek u srcu Europe” .

  Vjerujemo kako je svima dobro poznat Srećkov rad kroz priče koje objavljuje na svom Youtube kanalu, a također sigurni smo kako će Vam se svidjeti i ova knjiga koja sadrži 51 zanimljivu i neobičnu priču.

  U knjizi između ostaloga možete pročitati o čovjeku koji je sam sebi izradio križ i sanduk za ukop, o ljudima koji skupljaju osmrtnice, izrađuju drvene vjetrenjače i kućice za ptice, ljudima koji razminiravaju ratne crte razgraničenja i mine prodaju u staro željezo kako bi preživjeli.

  Također, tu je i priča o šest milijarditom stanovniku iz BiH čiji su roditelji ostali bez posla nakon što je 2008. godine nastupila recesija te o konjičkom klubu Mustang zbog kojeg je oživjelo jedno selo kod Travnika.

  Nezaobilazna je priča i o vlašičkom Robinzonu te Žarku, čovjeku koji dvanaest godina živi u špilji u srcu Bosne bez struje, vode, telefona i vatre.

  Knjiga sadrži 135 fotografija na 180 stranica, a po simboličnoj cijeni možete je nabaviti na OVOM LINKU

  Podijeli objavu