Naslovnica Obavijesti Advent u Mostaru: Raspisan poziv za zakup kućica, prijave do 22. studenoga

Advent u Mostaru: Raspisan poziv za zakup kućica, prijave do 22. studenoga

Podijeli objavu

Grad Mostar raspisao je Javni poziv za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije „Advent“ .

Manifestacijski program „Advent“ će se održati u vremenu od 15.prosinca 2021. godine na lokaciji Šetnice N.Š.Zrinski i Parka „Zrinjevac“ – klizalište sa dječjim programom.

Kućice za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga će biti postavljene od 01.12.2021. godine od kada se u istim može obavljati djelatnost, neovisno od početka manifestacijskog programa „ADVENT“ 15.12.2021. godine.

Kućice će obavljati djelatnost do 10.01.2022. godine.

Grad Mostar daje u zakup drvene kućice površina od 4,00 m2 do 6,00 m2 za namjenu prodaje suvenira, rukotvorina i za ugostiteljsku namjenu, i ovim pozivom pozivaju se sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za zakup kućica.

Visina zakupa je:

  • Za suvenire / rukotvorine 100,00 KM
  • Za prodaju 300,00 KM
  • Za ugostiteljstvo 500,00 KM

Ugovoreni iznos zakupac je dužan uplatiti najkasnije do 3 dana nakon potpisivanja Ugovora na račun Grada Mostara.

Radno vrijeme kućica je od 11:00 do 24:00 sata, dok će za doček Nove godine 31. 12. 2021.godine radno vrijeme biti od 11:00 do 03:00 sata narednog dana.

Zakupac kućice mora poštovati radno vrijeme, te svako nepoštovanje radnog vremena i zatvaranje kućice u radnom vremenu, daje Gradu Mostaru pravo jednostrano raskinuti Ugovor uz zadržavanje uplaćenog iznosa zakupnine.

Ugostiteljska ponuda podrazumijeva tradicionalne proizvode vezane uz božićno-novogodišnje blagdane, kao kuhano vino, razne vrste čajeva, prirodne domaće likere, fritule, palačinke i druge slastice, razne vrste kobasica, tople sendviče i ostala jednostavna jela brze prehrane, kao i zdrave hrane.

Kućice će imati električnu energiju samo za potrebe rasvjete i u druge svrhe se ne može koristiti. Zakupac može koristiti isključivo plin za grijanje i pripremanje hrane i dužan je osigurati vatrogasni aparat. U skladu sa namjenom zakupac će imati mogućnost korištenja javne površine prema danim tehničkim uvjetima.

Zakupcu nije dopušteno na vanjskim površinama ispred kućice postavljati vlastite uređaje i opremu bez odobrenja Grada Mostara. Također nije dopušteno korištenje zvučnika za reproduciranje muzike u dijelu gdje će Grad Mostar osigurati prigodnu muziku. Zakupac se također mora pridržavati Ugovora koje je sklopio Grad Mostar sa sponzorima.

Imenovani tim utvrđuje konačnu listu korisnika, na temelju bolje, sadržajnije i cjelovitije ponude, na temelju koje će Grad Mostar sa ponuditeljem sklopiti Ugovor o zakupu kućice.

Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona 036/505 531 i 036/505 530.

Mostar.ba

Podijeli objavu