Naslovnica POLITIKA U Čitluku održana redovita sjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ

U Čitluku održana redovita sjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ

Podijeli objavu

Sinoć je u Hotelu Brotnjo održana 5. redovita sjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ, na kojoj su nazočili i članovi OO Mladeži HDZ BiH Čitluk, a kao gosti su bili nazočni načelnik općine Čitluk gosp.Marin Radišić kao i predsjednik Mladeži HDZ BiH Mate Lončar.

Predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ Drago Pehar pozdravio je prisutne, izrazio zadovoljstvo što je ova sjednica održana u Brotnju, te zahvalio predsjedniku OO Mladeži HDZ BiH Čitluk Tomislavu Glamuzini na pozivu i pomoći oko organizacije. Predsjednik Pehar je prisutne upoznao sa svim aktivnostima koje je ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ proveo dosad, kao i budućim planovima, istaknuvši pritom da je za uspješan rad potreban timski rad i zajedništvo svih organizacija unutar Mladeži HDZ BiH.

Prisutne su pozdravili i predsjednik Mladeži HDZ BiH Mate Lončar koji je pohvalio rad ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ, te poželio da se suradnja nastavi i u budućnosti, te je upoznao prisutne o budućim aktivnostima.

Na samom kraju,dobrodošlicu je poželio i načelnik Općine Čitluk gosp. Marin Radišić, zahvalio se Mladeži na svim aktivnostima koje provodi, upoznao prisutne o djelovanju i radu OO HDZ BiH Čitluk, te je poželio da se ovakva suradnja nastavi i u budućnosti.

Podijeli objavu