Naslovnica PROMO Edukativni centar Olá: Kako su povezani jezici, vino i mašta?

Edukativni centar Olá: Kako su povezani jezici, vino i mašta?

Podijeli objavu

U Čitluku se u studenom otvara Edukativni centar, mjesto edukacije, kreativnosti i inovativnosti.

Olá nudi za svakoga ponešto:

  • edukativno-kreativne radionice za djecu i odrasle
  • klasični tečajevi jezika (engleski, talijanski, portugalski)
  • moderni tečajeve jezika s naglaskom na konverzaciju, koji su idealni za one koji su već usvojili osnove jezika, te žele raditi na pričanju, čitanju, pisanju i razvoju vokabulara
  • konverzacijske radionice
  • pripreme za maturu iz engleskog

Posebno se ističu inovativni tečaj i radionice za djecu i odrasle, prve tog tipa u našim krajevima.

  • Edukativno-zabavna radionica Maštaonica koja će se održavati svake subote 10-12h, za djecu od 3 do 6 godina. Radionice kreativno-edukativnog karaktera gdje će dijete kroz socijalizaciju s drugom djecom učiti o pravim vrijednostima, razvijati svoje znanje i vještine, a sve to na zabavan način – kroz igru. Također, znajući da je roditeljima svaka minuta u danu bitna, Olá centar je želio stvoriti mjesto gdje će roditelji biti sigurni ostaviti svoje dijete na 2 sata znajući da će njihovi mališani provesti kvalitetna dva sata u igri i učenju, a time dobiti dragocjeno vrijeme za odmor i obavljanje poslova.
  • Tečaj engleskog s naglaskom na konverzaciji koji je idealan za one koji su već usvojili osnove engleskog jezika; manje gramatike, više pričanja, čitanja, usvajanja vokabulara. Radi se bez udžbenika, a polaznici imaju mogućnost vježbanja vokabulara i u slobodno vrijeme na njihovom mobitelu u aplikaciji koja je povezana s lekcijama koje se rade na satu.
  • English speaking & wine sipping je konverzacijska radionica koja je prva tog tipa u BiH i šire, a bazira se na istraživanju nizozemskih i britanskih znanstvenika koje je dokazalo da mala količina alkohola pomaže da bolje pričamo na stranom jeziku. Uz sponzorstvo Podruma Andrija, jednom tjedno će polaznici uz čašu vrhunskog Andrija vina pričati i raspravljati na engleskom o raznovrsnim temama. Cilj radionica je višestruk: opuštanje i zabava na kraju napornog dana, degustacija vrhunskih vina podruma Andrija, širenje vidika kroz raspravu, te praksa pričanja na engleskom jeziku.

Više o tečajevima i radionicama koje Edukativni centar Olá ima u ponudi možete pogledati na njihovoj Facebook (Edukativni centar Olá Čitluk) i Instagram stranici (@ola_citluk) ili na broj telefona 063/635-241.

Prijave su u tijeku.

Podijeli objavu