Naslovnica SPORT Načelnik Radišić organizirao prijem za broćanske šahiste

Načelnik Radišić organizirao prijem za broćanske šahiste

Podijeli objavu

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić organizirao je u srijedu prijem za članove Šahovskog kluba Brotnjo koji su ostvarili zapažene rezultate na Prvenstvu BiH. Na kadetskom i juniorskom prvenstvu BiH Mihaela Buntić i Borna Pehar postali su prvaci BiH u svojim kategorijama, dok je Ana Ostojić osvojila drugo mjesto.

Mihaela Buntić i Borna Pehar u pratnji Tereze Pehar i Alena Buntića na prijemu su upoznali načelnika Marina Radišića sa svojim najnovijim uspjesima. Ana Ostojić nije mogla nazočiti ovom prijemu, no klupske kolege istaknule su i njezin uspjeh uz napomenu kako su Mihaela, Borna i Ana zahvaljujući odličnim rezultatima izborili pravo nastupa na Svjetskom kadetskom prvenstvu.

Jedan od odličnih uspjeha Šahovskog kluba Brotnjo koji su spomenuti na današnjem prijemu je i osvajanje prvog mjesta na Ekipnom natjecanju Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne. Ana Ostojić i Mihaela Buntić na ovom su natjecanju nadigrale konkurenciju i osvojile prvo mjesto, a tijekom prijema istaknuti su i ostali uspjesi članova ŠK Brtonjo postignuti u novije vrijeme.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, čestitao je mladim šahisticama i šahistima na postignutim vrhunskim rezultatima, a čestitke je uputio i njihovim trenerima, svim članovima ŠK Brotnjo i roditeljima mladih šahistica i šahista.

Citluk.ba

Podijeli objavu