Naslovnica SPORT Održana četvrta po redu “Bijelo – Crvena noć” HNK Brotnjo

Održana četvrta po redu “Bijelo – Crvena noć” HNK Brotnjo

Podijeli objavu

U subotu 2. listopada u Herceg etno selu Međugorje održana je četvrta po redu “Bijelo – Crvena noć” HNK Brotnjo.

Ove godine zbog specifičnih uvjeta i okolnosti izazvanih Covidom bio nam je cilj da se u sklopu organizacije tradicionalnog 8. turnira mlađih uzrasta „ Memorijal Ante Erić“ organizira reducirana, prigodna Bijelo-Crvena Noć.

Svečanost je održna u Herceg etno selo Međugorje protekle subote, kojoj su se odazvali igrač, treneri, vodstvo, gosti, prijatelji kluba posebno i dio gospodarstvenika kao i načelnik općine Čitluk gosp. Marin Radišić.

Na početku svečanosti u ime kluba se obratio Dragan Prusina, predsjednik skupštine kluba te se posebno zahvalio svima na dolasku i podršci. Također se obratio i voditelj Škole nogometa kluba Matej Rozić koji je prezentirao rad i aktivnosti škole.

U ugodnoj atmosferi i druženju program je vodio prepoznatljivi voditelj Albert Pehar bivši nogometaš kluba, uz prikladan glazbeni program.

U sklopu večeri upriličen je i upis u registar članova kluba i tako je omasovljena baza članstva koji će na skorašnjoj skupštini imati mogućnost birati i biti birani u tijela kluba.

“Sve u svemu možemo biti zadovoljni sa održanom svečanosti na kojoj su prikupljena i novčana sredstva u vidu donacija za rad i aktivnosti kluba. Treba istaknuti da se prije, za vrijeme i nakon svečanosti dio prijatelja kluba javio i iskazao želju i namjeru da pomognu i daju svoju potporu.

Ovim putem klub se još jednom iskreno zahvaljuje svima koji su bili na svečanosti i svojom donacijom iskazali privrženost i ljubav prema klubu, kao i onima koji su iskazali namjeru naknadne pomoći kroz donaciju klubu.

Također veliko hvala vlasniku, direktoru i djelatnicima prepoznatljivog i ugodnog objekta Herceg etno selo Međugorje koje će u narednom razdoblju biti omiljena destinacija našeg kluba u raznim prigodama” – poručuju iz HNK Brotnjo.

Podijeli objavu