Naslovnica KULTURA Duhovno glazbeni spektakl u organizaciji Maria Vison Međugorje

Duhovno glazbeni spektakl u organizaciji Maria Vison Međugorje

Podijeli objavu

U četvrtak, 30.09. u amfiteatru Etno Sela Međugorje se održao humanitarni duhovni koncert u organizaciji Maria Vision Međugorje pod nazivom „ Preko Marije do Isusa“ na kojem su nastupali gošće iz Hrvatske Vanessa Mioč i Ana Rucner, izvođači iz Međugorja i okolice Sestre Ramljak, Stjepan Lach, Drina Dodig, Fra Marin Karačić, Klapa Concordia i gost s Maria Vision Italia Marco Mammoli.

Prepun amfiteatar Etno sela Međugorje odjekivao je zajedničkim slavljenjem i pjevanjem u glas na slavu Božju.

„Preko Marije do Isusa“ je prvi koncert ove prve katoličke televizije u Bosni i Hercegovini koja u svom središtu ima Gospu i Isusa kao vodilju za rad i djelovanje. Maria Vision je televizijski kanal prisutan u više od 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi te od sada i u BiH gdje pokrivaju više od 21 milijun domova u koja donose Svijetlo riječi izrađujući video i audio sadržaj za posebne događaje.

Za sve zainteresirane ulaz je bio besplatan, a svoje donacije za projekte ove medijske kuće, svaki je gledatelj mogao ostaviti na ulazu u amfiteatar.

Visoka produkcija, vrhunska dotjeranost glazbenih aranžmana i bend bili su pripremljeni kako bi središte svih pjesama, krajnji cilj okupljanja oko koncerta i srž cijelog programa Maria Vision Međugorje – Bog – bio proslavljen na najveći ljudski mogući način.
Bend koji inače godinama prati i međugorski Mladifest je svirao i pratio kompletni tijek odvijanja događaja, gdje su se izmjenjivali svi gore navedeni izvođači, a program je vodila Zdrinka Vasilj.

Na početku koncerta na sve prisutne je međugorski Župnik fra Marinko Šakota zazvao Božji blagoslov, a glazbeni dio je započeo himnom Međugorja“ Došli smo ti Majko draga” koju su izveli Klapa Concordia.

Mlada vokalistica Vanessa Mioč je izvela svoj posljednji duhovno glazbeni hit “Vjerujem” s kojom je pobjedila u Poljskoj na Međunarodnom festivalu kršćanske glazbe u Jasnoj Gori.

Veliko zadovoljstvo publike se nije moglo skriti tijekom cijele večeri kada su se izmjenjivali izvođači uz najveće hitove duhovne glazbene scene, a posebno je bilo kada su Ana Rucner i Darija Ramljak izvodile pjesmu “Jeshua” koju su izvorno obradili Ana Rucner i Alan Hržica ,a posebno za ovaj koncert pripremile njih dvije.

Gost iz Italije, poznati duhovni kantautor i pjevač , Marco Mammoli, autor “pjesme Mladifesta” Emanuel je zatvorio koncert kada su posjetitelji već poznat tekst na talijanskom u glas pjevali skupa s Marcom.

Cijeli koncert će naknadno biti prikazivan na programu Maria Vision Međugorje. Gledati nas možete u sustavu HomeTv br.16. , u Hrvatskoj na MaxTvu br.502. te preko satelita u cijelom svijetu Eutelsat 16A.

Misija Maria Vision Međugorje kroz medijski program djeluje kao nekomercijalna televizija i nema nikakav oblik reklama. Svojim doprinosom pomažete njihovu daljnjem radu, a sve dodatne informacije možete dobiti na web stranici www.mariavisionmedjugorje.com

“Nadamo se da će ovakvih projekata biti još puno u budućnosti, jer naš narod je narod Božje prisutnosti i veliki podupiratelj svega što je u službi Boga I širenja Božje riječi.” – poručili su.

Podijeli objavu