Naslovnica GOSPODARSTVO HT ERONET: I ove godine potpora Hvidrinim projektima

  HT ERONET: I ove godine potpora Hvidrinim projektima

  Podijeli objavu

  Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac sa suradnicima primio je izaslanstvo mostarske Hvidre, predvođeno predsjednikom Darkom Drmaćem, a u izaslanstvu su bili i dopredsjednici Miro Šunjić i Mario Cvitković.

  Dopredsjednik Šunjić je tom prigodom zahvalio HT ERONET-u na dugogodišnjoj potpori udruzi te Primorcu darovao monografiju o 25. obljetnici malonogometnog Hvidrina turnira pod nazivom “Srebrni jubilej božićnog turnira”, čije je izdavanje pomogao i HT ERONET.

  „Iznimno smo sretni i zahvalni što još postoje ljudi i institucije poput gosp. Primorca i njegovih suradnika koji itekako razumiju našu problematiku i podržavaju ovu populaciju, kao i sve naše projekte. Još jednom im hvala na tomu”, kazao je predsjednik Drmać.

  Primorac je zahvalio Hvidrinu izaslanstvu, naglasivši kako će ih HT ERONET i dalje podržavati.
  “Ova monografija je uistinu izniman dokument, svjedok jednoga vremena i jednoga od najznačajnijih sportskih događaja u gradu Mostaru koji je, evo, doživio i svoj srebrni jubilej. Želim vam i dalje uspješan rad, kao i organizaciju ovih turnira”, naglasio je predsjednik Primorac.

  Podijeli objavu