Naslovnica GOSPODARSTVO Demanti firme Odeon iz Širokog Brijega: To što je vještačeno je krivotvorina,...

  Demanti firme Odeon iz Širokog Brijega: To što je vještačeno je krivotvorina, nanesena nam je ozbiljna materijalna šteta

  Podijeli objavu

  Na e-mail adresu portala Brotnjo.info obratio se ovlašteni zastupnik firme Odeon d.o.o iz Širokog Brijega.

  U svome dopisu skreće pozornost na netočnu i krivu informaciju koja je objavljena na web stranici Agencije za nadzor tržišta BiH, čime je firmi Odeon d.o.o. prouzročena ozbiljna šteta, a sve zbog krivog informiranja javnosti jer su objavljene sasvim netočne informacije.

  Spomenutu informaciju Agencije za nadzor tržišta BiH preuzeo je između ostalih i portal Brotnjo.info, pa u nastavku prenosimo demanti oštećene firme:

  “- Proizvod koji je bio predmet vašeg vještačenja je KRIVOTVORENI proizvod koji je uvezen iz Kine, od strane firme R Time d.o.o Sarajevo i koji nema nikakve veze s našom linijom proizvoda.

  Smatram da smo ovim postupkom materijalno oštećeni od strane uvoznika, a ozbiljna šteta za naš brend prouzročena je i putem krivog informiranja javnosti jer ste objavili sasvim netočne informacije i time nama kao legalnom zastupniku brenda, nanijeli ozbiljnu štetu i doveli u pitanju plasman naših proizvoda do naših partnera u našoj prodajnoj mreži.

  U Vašoj objavi je sasvim krivo informirana javnost, i tamo je na pogrešan način istaknut naziv proizvoda (DRVENE BOJICE TOP MODEL BOJICE BY DEPESCHE).

  Trebali ste proizvod deklarirati kao KRIVOTVORINU kako bi svi naši partneri i krajnji potrošači mogli znati da to nisu proizvodi iz našeg kataloga i da mi kao zastupnici nemamo nikakve odgovornosti za navedene sporne proizvode.

  Samim nazivom je generalno ugrožena i dovedena u pitanje ispravnost svih proizvoda iz linije TOP Model.

  Budući da smo mi distributeri navedenih proizvoda brenda Top Model, već smo primili nekoliko upita od strane naših kupaca, kojima smo morali obrazložiti da se ne radi o proizvodima iz našeg asortimana, nego da su u pitanju krivotvorine koje je uvezao R Time, tj. Robot Sarajevo.

  – Obzirom da nam je prouzročena ozbiljna šteta i potencijalno možemo imati ozbiljnih problema u daljnjem poslovanju, zamolit ću Vas da HITNO demantirate krivu vijest, te da na ispravan način informirate javnost kako bi umanjili nastalu štetu.

  Pored toga što je potrebno demantirati vijest, smatram da je nužno objaviti i PR članak u kojem možemo na kvalitetan način plasirati točne informacije do naših kupaca.

  Prva stvar koju trebamo naglasiti je to da se radi o KRIVOTVORINI kojom je ugroženo poslovanje firme ODEON i koja je ilegalno puštena u promet na području BiH.

  Također treba navesti da je ovlašteni uvoznik navedenih proizvoda firma ODEON d.o.o iz Širokog Brijega

  Naime, tvrtka ODEON je zastupnik brenda i zaštićene marke TOP MODEL, i ovom objavom je nama kao ekskluzivnom zastupniku prouzročena materijalna šteta za koju ćemo putem suda tražiti zaštitu naših legalnih prava.

  Nadam se da ćete razumjeti našu situaciju i da ćete učiniti najbolje kako bi umanjili potencijalnu štetu za naš brend.

  Sada je najvažnije da se objavi točna vijest i ispravno informira javnost jer već sada imamo ozbiljan broj pritužbi s terena, a od strane naših partnera i krajnjih potrošača.

  Ovim je ozbiljno narušeno daljnje poslovanje i naša distribucija spomenutog brenda te se nadam da ćete postupiti ispravno i da će naši partneri biti istinito informirani.” – stoji u demantiju iz tvrtke Odeon d.o.o. Široki Brijeg.

  Podijeli objavu