Naslovnica CRNA KRONIKA Nakon 8 godina policija otkrila počinitelje kaznenog djela

Nakon 8 godina policija otkrila počinitelje kaznenog djela

Podijeli objavu

Poduzimajući više operativnih mjera i radnji policijski službenici PU Ljubuški radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela “Razbojništva” iz članka 289. KZ F BiH počinjenog dana 13.06.2013. godine na štetu salona za zabavu “AS” u Ulici S.Radić u Ljubuškom, došli su do saznanja o mogućim počiniteljima ovog kaznenog djela.

Dugotrajnim operativnim radom policijski službenici PU Ljubuški su došli do pouzdanih saznanja da bi se u vezu kao počinitelji predmetnog kaznenog djela mogli dovesti osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Provedenom kriminalističkom obradom od strane policijskih službenika PU Ljubuški je utvrđeno da postoje osnovi sumnje da su naprijed navedeno kazneno djelo počinile osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Po kompletiranju predmeta biti će podneseno Izvješće o počinjenom KD Razbojništvo iz članka 289. KZ F BiH i KD Organizirani kriminal iz članka 342. KZ F BiH Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu.

MUP ŽZH

Podijeli objavu