Naslovnica DRUŠTVO Nestao desetogodišnjak: Žarko Pehar rukovodi potragom u Nevesinju

Nestao desetogodišnjak: Žarko Pehar rukovodi potragom u Nevesinju

Podijeli objavu

U Nevesinje je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spašavanja iz cijele BiH i pokrenuta je opsežna potraga za desetogodišnjim Vukašinom Samardžijom koji je nestao jučer oko 15:30 sati.

Načelnik HGSS-a Čitluk Žarko Pehar, koji rukovodi potragom, naveo je da se pretražuje širi teren Nevesinjskog polja prema Gacku i da su pronađeni određeni tragovi bicikla u blatu.

“Stiglo je oko 110 pripadnika Gorske službe spašavanja iz cijele BiH, sudjeluje policija i mještani”, rekao je Pehar medijima.

Dodao je da je teren na kojem je u tijeku potraga nestalim dječakom jako nepristupačan, a pripadnici Gorske službe spašavanja potragu vrše sa opremom, psima i dronovima.

Policijska postaja Nevesinje jutros je zaprimila prijavu da je jučer oko 15:30 sati nestao desetogodišnji Vukašin Samardžija, nastanjen u mjestu Bojišta, općina Nevesinje.

Dječak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Posljednji put je viđen u jakni plave boje sa bijelim šarama, sivoj trenerci i smeđim gumenim čizmama. Smatra se da se dječak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase šarplaninac.

Klix.ba

Podijeli objavu