Naslovnica CRNA KRONIKA Izvješće MUP-a HNŽ za protekla 24 sata

Izvješće MUP-a HNŽ za protekla 24 sata

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 4 prijave i to na području Mostara 3 i na području Jablanice 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 slučaj i to na području Mostara 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda i to na području Mostara 3, na području Čapljine 1, na području Rame 1 i na području Konjica 1 u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

  • 25.03.2021.godine oko 13,20 sati u PU Mostar obratio se djelatnik osiguranja TC „BINGO“ u Ul.A.Starčevića i prijavio da su zadržali jednu osobu koja je otuđila određene artikle. Na lice mjesta izašli su djelatnici policije i zatekli osobu S.O.(1978) iz Mostara , od ranije poznat po vršenju kaznenih djela , koji je pokušao iznijeti veću količinu suhomesnatih proizvoda iz navedenog objekta. Osoba je lišena slobode o čemu je upoznat Odjel krim. policije.
  • 25.03.2021.godine oko 21,00 sati patrola policije PU Mostar je tokom redovitih poslova i zadataka u Ul.K.Branimira zaustavila i kontrolirala vozilo „Mercedes“ kojim je upravljao E.M.(1984) iz Mostara. Isti je tom prilikom dragovoljno predao djelatnicima policije jednu najlonsku foliju sa sadržajem bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid. Osoba je lišena slobode i bit će predmet krim. obrade.
Podijeli objavu