Naslovnica POLITIKA Javio se SDA-ovac koji je priznao krađu na izborima u Mostaru

Javio se SDA-ovac koji je priznao krađu na izborima u Mostaru

Podijeli objavu

Zastupnik u Parlamentu FBiH, član Glavnog odbora SDA te GO Mostara Zijat Mušić za Klix.ba je izjavio kako je razočaran onime što su radile njegove kolege.

On je o SDA-ovim i drugim izbornim prevarama koje su otkrivene nakon ponovnog prebrojavanja nekih glasova otvoreno progovorio, a naglasio je da se ograđuje od svih pojedinaca iz SDA koji su sudjelovali u izbornim prijevarama i da se srami onoga što su njegove stranačke kolege napravile.

“U biračkom mjestu koje smo otvorili u Gornjoj Drežnici se vidi koliko su bili bahati i koliko ih je ponijelo, da su mojim lokalnim kandidatima oduzimali glasove. Jednom su 52 pisali manje, a jednom 79, dok su ovima koji nisu lokalni dodavali lopatom”, tvrdi Mušić.

Šokiran otkrivenim prijevarama u Gornjoj Drežnici kaže kako smatra potrebnim da se otvore sva biračka mjesta u Mostaru i da se uistinu vidi realnost ovih izbora, ali i da se utvrdi tko je sve odgovoran kako bi snosio odgovornost i bio isključen iz političkog života zauvijek.

Ovo su radili pojedinci i vjerujte da se ja stidim onoga što su radili. Ovdje je razotkriven pokušaj razbijanja jedinstva naroda i podrške SDA u Drežnici od pojedinaca iz Gradske SDA i koalicionih partnera. U Drežnici to nikad nije moglo niti će proći”, kazao je Mušić.

Pojašnjava kako su odgovorni birački odbori, ali i napominje da je netko stajao iza njih sve vrijeme i da ovo sve nije moglo biti samo od sebe, nego je to sve netko planski radio.

“Ograđujem se od svih pojedinaca u SDA koji su uključeni u izborne prijevare”, kaže Mušić.

Dodaje kako ovo više nije rekla-kazala, nego dokazana i argumentirana prijevara za koju odgovorni moraju biti kažnjeni jer bahatost koju su pokazali, kako naglašava, nema granica – piše Klix.ba.

VIDEO Bravo Miraleme: Otkrio kako su Bošnjačke stranke muljale u Mostaru!

Podijeli objavu