Naslovnica GOSPODARSTVO Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva objavili popis korisnika financijske potpore u 2020....

  Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva objavili popis korisnika financijske potpore u 2020. godini

  Podijeli objavu

  Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ te Ministarstvo gospodarstva HNŽ objavili su odluke o korisnicima poticajnih sredstastava za 2020. godinu.

  Na temelju Zapisnika Povjerenstva za ocjenu ispunjavanja uvjeta i kriterija iz Javnog poziva za dodjelu financijske potpore  poslovnim subjektima iz turističko-ugostiteljskog sektora Hercegovačko-neretvanske županije, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša donio je Odluku o korisnicima financijske potpore iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“ utvrđenih Proračunom HNŽ za 2020. godinu.

  Ministar gospodarstva je donio Odluku o odabiru korisnika poticajnih sredstava ovoga ministarstva sa pozicije „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima“ utvrđene Izmjenama i dopunama Proračuna HNŽ za 2020. godinu,  a u vezi realizacije Javnog poziva, objavljenog dana, 14.09.2020. godine u „Službenim novinama HNž“, broj: 5/20.

  Brotnjo.info

  Podijeli objavu