Naslovnica SPORT Održana redovita godišnja Skupština udruge “Dinamo u srcu – Brotnjo 2013”

Održana redovita godišnja Skupština udruge “Dinamo u srcu – Brotnjo 2013”

Podijeli objavu

Prošlog četvrtka je održana redovita godišnja Skupština udruge “Dinamo u srcu – Brotnjo 2013” u restoranu Ana Neri u Čitluku.

Nakon službenog dijela upriličena je večera i tombola sa vrijednim nagradama, originalni dresovi i trenerke GNK Dinama, te vrijedne nagrade lokalnih poduzetnika.

Također je organizirano zajedničko gledanje utakmice Dinama protiv CSKA Moskve na video zidu, a u kojoj je Dinamo postao europski rekorder po broju minuta bez primljenog pogotka, te se izjednačio s Manchester Unitedom i Juventusom kao momčad koja je u skupinama europskih natjecanja primila samo 1 pogodak. Također je prikupljen i prilog za upis u humanitarnu zakladu “Nema Predaje” koju je nedavno osnovao GNK Dinamo Zagreb.

– U narednom razdoblju djelatnost Udruge će biti fokusirana na otvaranje caffe cluba Dinamo u centru Čitluka gdje će se između ostalog gledati utakmice Dinama i naše repke.

Večeri su prisustvovali načelnik općine Marin Radišić koji je član Udruge i Zdravko Mamić kao počasni gost koji je uručio prvu tombolu sretnom dobitniku originalni dres Marija Gavranovića. Volim te Dinamo – poručili su iz ove udruge.

Večernji List

Podijeli objavu