Naslovnica Nekategorizirano Udruga Marijine ruke uručila donaciju za Covid bolnicu u Mostaru

Udruga Marijine ruke uručila donaciju za Covid bolnicu u Mostaru

Podijeli objavu

Humanitarna udruga Marijine ruke iz Međugorja uručila je vrijednu donaciju Covid bolnici u Mostaru.

Njihov status s facebooka prenosimo u cijelosti:

Svakog dana svjedočimo sve većem broju zaraženih. I dok se mnogi od nas nekako bore s cjelokupnom situacijom, medicinsko osoblje u bolnicama se svaki dan suočava s velikim izazovima.

Nitko od nas nije bio pripremljen za ovu situaciju, pa tako ni oni nisu mogli slutiti što ih sve čeka. Enormno povećanje broja zaraženih i povećanje osoba kojima je potrebna medicinska njega dovelo je do nedostatka osnovnih resursa u bolnicama.

Drago nam je što imamo tu privilegiju biti posrednici dobrih djela, stoga smo uspješno rješili nedostatak posteljine u Covid bolnici u Mostaru donacijom 100 komada jastučnica, i 200 komada plahta.

Ovo na žalost nije jedini problem i nedostatak u bolnici, stoga pozivamo sve ljude dobre volje koji imaju želju pomoći na bilo koji način da se priključe i daju svoj doprinos. Nema veće sreće, a ni veće nagrade nego pomoći drugome i na taj način ostaviti trag u njegovom životu. Ako ipak ne pronalazite način na koji možete pomoći, uputite svoju molitvu za ljude u potrebi.

Čuvajte sebe i svoje bliske ljude, ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Oni su najveće blago koje ćete u životu steći.

Posebno se zahvaljujemo osoblju Covid bolnice u Mostaru, kao i svim medicinskim radnicima šire, zbog velike žrtve koju podnose tijekom pandemije, ali i inače.💙

Brotnjo.info

Podijeli objavu