Naslovnica Obavijesti Poziv na besplatnu radionicu “Moj karijerni put – od informiranja do donošenje...

Poziv na besplatnu radionicu “Moj karijerni put – od informiranja do donošenje odluka o karijeri”

Podijeli objavu

YourJob BiH poziva mlade iz Čitluka na besplatnu radionicu “Moj karijerni put – od informiranja do donošenje odluka o karijeri” koja će se održati u četvrtak, 19. 11. 2020. godine od 16 do 20h, u prostorijama Hotela Brotnjo, Broćanski trg 2, 88266 Čitluk.

Radionica će biti organizirana u suradnji s Broćanskom udrugom mladih BRUM, te agencijom DEKATRIA – savjetovanje u poslovanju i obrazovanju.

Radionica će biti organizirana poštujući propisane epidemiološke mjere. Na ulazu će stajati dezinfekcijsko sredstvo i osigurane su maske za sudionike.

1️⃣.DAN-radionica “Moj karijerni put-od informiranja do donošenja odluka o karijeri” održat će se u četvrtak 19.11.2020.

Na prvoj radionici učenici 9.razreda osnovne škole i učenici srednje škole imaju priliku saznati kako usmjeriti svoju karijeru. Kroz radionicu će se predstaviti faze planiranja karijere i odabira zanimanja, pojasniti individualne karakteristike u odabiru zanimanja (interesi, sposobnosti, vrijednosti) i spomenuti najčešće poteškoće i pogreške u donošenju profesionalnih odluka.

2️⃣. DAN-radionica “Pisanje životopisa i priprema za razgovor za posao” održat će se u petak 20.11.2020.
Na drugoj radionici “Pisanje životopisa i priprema za razgovor za posao” mladi od 18-30 godina će saznati kako što bolje napisati životopis i motivacijsko pismo, koje su najčešće pogreške i zablude prilikom pisanja životopisa. Sudionici će imati priliku napisati vlastiti životopis i motivacijsko pismo uz pomoć i konzultacije s voditeljima radionice.

Sudionicima će se prezentirati načini i vrste provođenja intervjua, najčešća pitanja na intervju za posao te ukazati na česte pogreške prilikom odgovaranja. Ukazat će se na važnost verbalnog i neverbalnog ponašanja koji se vrednuju prilikom razgovora za posao. U drugom dijelu radionice sudionici će imati priliku sudjelovati u simulaciji realne situacije prilikom intervjuiranja.
Radionice će biti održane u prostorijama hotela Brotnjo, Hotel Brotnjo.
Broj mjesta na radionicama je ograničen na 30 osoba❗

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na tri načina: preko facebook stranice udruge BRUM, na mail zrinka@caritas-mostar.ba ili nazvati na broj 036/808-200.

✔ Iskoristite priliku za dobru pripremu i povećanje konkurentnosti na tržištu rada❕❕

Link-ovi događaja:
https://fb.me/e/30rZjtyBs
https://fb.me/e/1CZfnAr6j

Podijeli objavu