Naslovnica POLITIKA Načelnik Radišić Broćankama i Brotnjacima zahvalio na podršci

Načelnik Radišić Broćankama i Brotnjacima zahvalio na podršci

Podijeli objavu

Nakon jučer održanih Lokalnih izbora na kojima je dobio podršku preko 70% Brotnjaka koji su izašli na birališta, objavom na facebook stranici načelnik Marin Radišić zahvalio se na podršci.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Cijenjene Broćanke i Brotnjaci, hvala Vam što ste u nedjelju izdvojili dio svog vremena kako bi sudjelovali u Lokalnim izborima.

Iznimno nas raduje da su žitelji Brotnja ponovno iskazali svoje povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici Bosne i Hercegovine, te meni kao kandidatu za načelnika općine Čitluk i listi kandidata za Općinsko vijeće na čelu s gospodinom Predragom Smoljanom.

Izvršavajući svoju građansku dužnost dali ste nam Vaše povjerenje, a ono nas obvezuje da u predstojećem razdoblju, koje će zasigurno biti izazovno, ustrajno radimo i svojim djelima damo doprinos ostvarivanju ciljeva lokalne zajednice.

Glavne ciljeve predstavili smo Vam u našem programu koji ćemo ostvarivati donoseći, u suradnji sa svim žiteljima Brotnja, promišljene, odmjerene i racionalne odluke. Bit će nam velika čast nastaviti s dovršavanjem započetih, ali i realizacijom novih projekata.

Ovim putem također čestitam svim budućim vijećnicama i vijećnicima Općinskog vijeća Čitluk. Nadam se kako će nam svima napredak i razvoj lokalne zajednice biti prioritet.

Načelnik općine Čitluk
Marin Radišić, dip.oec.

Preliminarni rezultati Lokalnih izbora u općini Čitluk

Podijeli objavu