Naslovnica POLJOPRIVREDA Poljoprivrednici do 15. studenoga prijavite plan proizvodnje za narednu godinu

Poljoprivrednici do 15. studenoga prijavite plan proizvodnje za narednu godinu

Podijeli objavu

Općinska služba za gospodarstvo općine Čitluk, obavještava sve poljoprivredne proizvođače koji su upisani u RPG / RK, a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi da su dužni prijaviti plan proizvodnje za narednu godinu ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora.

Sukladno čl. 13 stavak 1. Zakona o novčanim potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju ( „Službene novine F BiH“, broj: 42/10) i čl. 6. stavak 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu potpora proizvodnje („Službene novine F BiH“, broj: 56/13), propisano je da klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu resornom županijskom ministarstvu najkasnije do 15.11. tekuće godine.

Prijava se podnosi na Obrascu Prijave plana proizvodnje (PPP) koji se nalazi u privitku naprijed navedenog Pravilnika i koji čini njegov sastavni dio.

Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje u propisanom roku neće moći ostvariti pravo na novčane potpore.

Obrazac Prijave plana proizvodnje (PPP) zainteresirani poljoprivredni proizvođači mogu preuzeti ovdje ( LINK PPP OBRAZAC), ili u šalter sali općine Čitluk, svakim radnim danom od 7h – 15h.

Citluk.ba

Podijeli objavu