Naslovnica POLITIKA Čović posjetio Općinski odbor HDZ BiH Čitluk

Čović posjetio Općinski odbor HDZ BiH Čitluk

Podijeli objavu

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Dragan Čović danas je u sklopu radnog stranačkog posjeta Čitluku održao sastanak s predstavnicima Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk.

Predsjedništvo Odbora, predvođeno aktualnim načelnikom Marinom Radišićem, na radnom je sastanku s dr. Čovićem izložilo presjek dosadašnjih aktivnosti na području općine Čitluk. Također, predstavljene su aktivnosti u sklopu Lokalnih izbora.

Dužnosnici su razgovarali o provođenju projekata u području gospodarstva, zdravstva, obrazovanja, prometne infrastrukture i drugih.

Istaknuta je potreba daljnjeg ulaganja u ostvarenje potpunog razvojnog potencijala općine Čitluk. Pored upoznavanja s trenutnim stanjem i aktivnostima, poseban naglasak stavljen je na predstojeće Lokalne izbore.

Predsjednik Čović govorio je o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te tom prilikom naglasio podršku za planirane aktivnosti OO HDZ BiH Čitluk. Također, istaknuo je snagu zajedništva Hrvatske demokratske zajednice BiH kao stožerne stranke hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini te uvjerenje u uspjeh na Lokalnim izborima 2020. godine.

Podijeli objavu