Naslovnica POLITIKA Milanović napao Puhovskog: Druker, ništarija, koji je lažno svjedočio protiv Čička i...

Milanović napao Puhovskog: Druker, ništarija, koji je lažno svjedočio protiv Čička i Budiše

Podijeli objavu

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović na facebooku se obrušio na Žarka Puhovskog kojega je nazvao umirovljenim mudroslovom i propalim političarom.

Milanović ga je izravno optužio za lažno svjedočenje 1972. godine kada su u zatvoru završili Čičak i Budiša.Nazvao ga je drukerom i ništarijom.

Cijelu objavu prenosimo u nastavku:

Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’.

Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni.

O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I.Z.Čičku, D. Budiši i inima).
Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje.

Ostat ću na ovome. Ima još.

Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas – napisao je Milanović.

Brotnjo.info

Podijeli objavu