Naslovnica CRNA KRONIKA Policijsko izvješće za protekli vikend: Uhićenja zbog marihuane i provale u vozilo

Policijsko izvješće za protekli vikend: Uhićenja zbog marihuane i provale u vozilo

Podijeli objavu

Proteklog vikenda (11-14.08.2020.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava; na području Konjica 5, na području Čapljine 4, na području Čitluka 1, na području Jablanice 1 i na području Neuma 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja: na području Mostara 3 i na području Čapljine 3.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 15 prometnih nesreća; na području Mostara 6, na području Čapljine 5, na području Neuma 1, na području Prozor-Rame 1, na području Konjica 1 i na području Čitluka 1. Jedna je osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja, pet osoba lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ je izdvojio:

12.09.2020. godine, u 06,50 sati, patrola policije PS Čitluk je u mjestu Potpolje zatekla L.M. (1978) kako zalijeva nasad od osam stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu. L.M. je izjavio da je nasad njegov nakon čega je lišen slobode, te je nad istim urađena kriminalistička obrada.

13/14.09.2020. godine, u 01,45 sati, u PS Čapljina je prijavio O.M. iz Trebižata da je zatekao nn osobu kako mu pokušava otuđiti vozilo marke VW Passat. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je u vozilu, na vozačevom mjestu, zatekla nn mušku osobu koja kod sebe nije posjedovala nikakva dokumenta, a u vozilo je ušao slomivši staklo na prednjim vratima. Prema usmenoj izjavi navedenog radi se o R.B. (1985), nastanjen u Mostaru. Isti je lišen slobode, a o svemu je upoznata krim. policija.

MUP HNŽ

Podijeli objavu