Naslovnica CRNA KRONIKA Pronađena plantaža indijske konoplje na području Čitluka

Pronađena plantaža indijske konoplje na području Čitluka

Podijeli objavu

Za protekla 24 sata (31.08/01.09.2020. godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirane su četiri prijave; na području Mostara 3 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je sedam prometnih nesreća; na području Mostara 4, na području Konjica 2 i na području Jablanice 1. Jedna je osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

  • 31.08.2020. godine pronađena je plantaža indijske konoplje u mjestu Krućevići na kojoj se nalazilo 28 stabljika visine od 200 do 370 cm. Na licu mjesta izvršen je očevid od strane djelatnika kriminalističke policije, a stabljike i dokazni materijal pohranjeni su u krug PS Čitluk. O svemu je upoznat nadležni tužitelj.
  • 31.08.2020. godine, u 09,45 sati, dogodila se prometna nesreća na dijelu magistralne ceste M 17, u mjestu Živašnica, općina Konjic, u kojoj su sudjelovali I.B. (1949) iz Mostara s vozilom Fiat Bravo i R.S. (1961) iz Podorašca, općina Konjic, s vozilom marke Passat. R.S. je zatražio liječničku pomoć u HMP OB Konjic gdje se dežurni liječnik nije izjasnio o stupnju ozljeda. Izvršen očevid.
Podijeli objavu