Naslovnica Najave Otvoreni ekran Studija novinarstva Filozofskog fakulteta SUM-a

Otvoreni ekran Studija novinarstva Filozofskog fakulteta SUM-a

Podijeli objavu

Studij novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruga studenata novinarstva „PRESS“ organiziraju „Otvoreni ekran Studija novinarstva“ u srijedu, 10. lipnja s početkom u 12:30 sati putem Google Meet aplikacije.

Medijski eksperti, bivši studenti, a sada urednici i novinari zaposleni u struci, svoje iskustvo studiranja i rada u ovoj profesiji podijelit će s maturantima, odnosno budućim, ali i sadašnjim studentima novinarstva. Susret će biti prilika za sve sudionike, napose maturante, da se pobliže upoznaju sa Studijem novinarstva, mogućnostima studiranja, izazovima koje susrećemo na tržištu rada i suvremenim novinarstvom općenito,o čemu će imati priliku razgovarati i s budućim poslodavcima, bivšim i sadašnjim studentima te nastavnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveznica za pristup predavanju bit će dostupna na stranicama Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruge studenata novinarstva „PRESS“ pola sata prije početka susreta, ali i kroz QR code na fotografiji.

Uz studente sudionici susreta koji će predstaviti svoja iskustva su: dr. sc. Siniša Kovačić, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Valentina Rupčić, predsjednica DHN u BiH i zamjenica gl. urednika Večernjeg lista Jadran Kapor, glavni urednik Slobodne Dalmacije Boris Čerkuč, novinar RDV
Jurica Gudelj, urednik portal Dnevnik.ba Damir Suton, novinar i urednik Monika Ćubela Savić, novinarka BHRT

Podijeli objavu