Naslovnica CRNA KRONIKA Prevozio migrante pa pokušao zaobići policijsku kontrolu

Prevozio migrante pa pokušao zaobići policijsku kontrolu

Podijeli objavu

Tijekom iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 2 prijave, obje na području Mostara.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja; na području Mostara 4, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nesreće; na području Mostara 2 i na Jablanice 1.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

  • 24.03.2020. godine, u 17,20 sati, patrola policije PS SP/BS Mostar je u Vrapčićima kontrolirala vozilo marke Škoda, zbog sumnje da je vozač navedenog vozila pokušao zaobići policijsku kontrolu u mjestu Salakovac. Na mjestu događaja utvrđeno je da je vozilom upravljao N.M. (1992.) sa Ilidže, te da isti u vozilu ilegalno prevozi četiri migranta, državljana Iraka. Isti su sprovedeni u terenski ured SIPA-e u Mostaru, a vozač je zadržan u prostorijama MUP-a.
  • 24.03.2020. godine u PS Mostar Jug je prijavio R.M. da je tog jutra u kući na Buni pronašao mrtvu D.B. (1973). Na lice mjesta upućena je patrola policije, a djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su izašli na lice mjesta konstatirali su smrt navedene. Očevid je urađen od strane županijskog tužitelja i djelatnika Odjela krim. policije.

Podijeli objavu