Naslovnica Najave Sergej Ćetković 13. travnja nastupa u Čapljini!

Sergej Ćetković 13. travnja nastupa u Čapljini!

Podijeli objavu

Crnogorski pjevač, šarmantni kantautor, prepoznatljiv po emotivnim stihovima i glazbenom senzibilitetu, SERGEJ ĆETKOVIĆ, uskoro će održati live nastup u hercegovačkom gradu Čapljini.

Miljenik je publike diljem regije, o čemu najbolje svjedoče rasprodane dvorane, a za njegov koncert se uvijek traži karta više. Ne sumnjamo da će tako biti i u

Sportskoj dvorani Čapljina, 13. travnja ove godine, gdje nas u okviru live turneje očekuje fantastičan nastup pun emocija i romantike.

Ove godine Sergej slavi 20 godina svoje karijere i uspješnog scenskog rada, a njegov koncert donosi nam puno dobre energije, emocija i odlične glazbe, koncert na produkcijski vrhunskom nivou, te sjajnu atmosferu. Sergej je vrhunski interpretator i jedna od najtraženijih zvijezda u regiji, čije izvedbe imaju samo njemu svojstven iskreni romantični momenat, koji je neizostavan na svim njegovim koncertima.

Kada govorimo o Sergeju, svaka riječ je suvišna, jer njegov talent treba doživjeti uživo. A predstojeći koncert u Čapljini idealna je prilika da to i učinite.

Organizator koncerta je Promotor Media, a više informacija o samom koncertu i ulaznicama očekujte uskoro.

Brotnjo.info

Podijeli objavu