Naslovnica PROMO Učinite Vaše vjenčanje bajkovitim uz ples na oblacima, prskalice, balončiće…

Učinite Vaše vjenčanje bajkovitim uz ples na oblacima, prskalice, balončiće…

Podijeli objavu

Vjenčanje je događaj koji parovi pamte kao jedan od najljepših događaja u životu, a ono što Vam kao trajno sjećanje na taj poseban dan su fotografije i videozapisi.

Međutim, da bi fotografije i videozapisi, kako to poslovica kaže, govorili više od tisuću riječi, potrebno je pripremiti detalje koji će učiniti Vaše vjenčanje i prvi ples pravom bajkom, što je naša briga.

Jedna od tih briga (doduše, nama ipak slatkih) je i odabir specijalnih efekata uz koje ćete uploviti u bračnu luku jer prvi ples vjerno prikazuje ljubav, radost, sreću, veselje, nježnost, romantiku…

Jedan kratki video u kojem smo isprobali mašinu velikog kapaciteta gustog dima i prskalice od 3m koje ne dime. 🎉🎇 #weddingeffects #niskidim #prskalice

Jedan kratki video u kojem smo isprobali mašinu velikog kapaciteta gustog dima i prskalice od 3m koje ne dime. 🎉🎇#weddingeffects#niskidim#prskalice

Gepostet von Magic effects am Sonntag, 19. Januar 2020

Upravo zato je važno prvi ples, i sve vezano za njega, izgleda bajkovito, kako u tom trenutku, tako i na fotografijama i videozapisima.

Ekipa ”Magic Efects” u svojoj ponudi ima sljedeće:

– Ples na oblacima (niski dim)
– Bezdimne prskalice
– Konfete
– Balončiće

Kada je u pitanju ples na oblacima, radi se o niskom dimu na bazi suhog leda koji se zadržava na podu, a bezdimne prskalice napravit će ugođaj o kakvom ste oduvijek sanjali te omogućiti fotografima i snimateljima da ovjekovječe najljepši trenutak Vašeg zajedničkog života.

Na Vama je samo da se prepustite i uživate u najljepšem danu Vašega života!
U tijeku je i nagradna igra u kojoj najsretniji par može dobiti besplatno ovu uslugu (niski dim i prskalice) na svom vjenčanju. Sve što je potrebno za zaigrati nagradnu igru možete vidjeti u nastavku.

⚡🔊NAGRADNA IGRA🔊⚡Osvojite ✨🎇NISKI DIM I PRSKALICE🎇✨ da Vaš prvi ples bude kao iz bajke.💫Kako sudjelovati⁉️1.Označi…

Gepostet von Magic effects am Donnerstag, 23. Januar 2020

Za ostale detalje i eventualne narudžbe posjetite Facebook stranicu ”Magic Effects”, Instagram stranicu ”Magic effects” ili nazovite broj mobitela 063/434-282!

Podijeli objavu