Naslovnica DRUŠTVO Kupnjom knjige “Podigni križ” sudjelujte u humanitarnoj akciji za potrebite

Kupnjom knjige “Podigni križ” sudjelujte u humanitarnoj akciji za potrebite

Podijeli objavu

Iz tiska je nedavno izašla nova knjiga fra Gorana Azinovića pod nazivom “Podigni križ”.

U njoj se nalaze prekrasna razmišljanja i tekstovi koji bude u čovjeku vjeru, nadu i ljubav prema Kristu. Također, u knjizi su i fotografije Međugorja, koje su nastale iz objektiva fotografa Matea Ivankovića.

Kupnjom ove knjige sudjelujte u humanitarnoj akciji za potrebite. Naime, cjelokupna zarada od prodanih knjiga je namijenjena u dobrotvorne svrhe.

“Knjigu možete dobiti besplatno, no ukoliko osjećate da ste dužni ju platiti – to možete i učiniti, s onom količinom novca za koju vi mislite da je u redu. Bilo to 5KM, 10KM, 50KM ili više… Koliko god – od srca je. A kada opet prikupimo dovoljan iznos, to ćemo u cijelosti podijeliti onima kojima je to zbilja potrebno!

Taj iznos ćemo darovati opet ili u obliku novca, ili ćemo za taj iznos kupiti prehrambene namirnice, neku potrebnu stvar (npr. šporet, frižider, drva) i slično, to ćemo još vidjeti po potrebi…

Još jednom, hvala dragom Bogu, a i vama koji ćete s radošću kupiti i čitati ovo prekrasno djelo, te time pomoći nekome tko je zaista u potrebi!” – stoji u objavi na facebook stranici Matea Ivankovića.

Zasad je mogućnost za prodaju samo na području Međugorja, Čitluka i bliže okolice.

Podsjećamo, u rujnu prošle godine fra Goran i Mateo su organizirali sličnu akciju, a njezin rezultat je bio pomoć za 20-ak obitelji u potrebi. Pomozimo im činiti dobro!

Brotnjo.info

Podijeli objavu