Naslovnica KULTURA U Čitluku otvorena izložba radova polaznika tečaja crtanja i slikanja pod vodstvom...

U Čitluku otvorena izložba radova polaznika tečaja crtanja i slikanja pod vodstvom Vilima Parića

Podijeli objavu

U svečanoj dvorani Hotel Brotnjo u  ponedjeljak navečer otvorena je izložba radova polaznika tečaja crtanja i slikanja koji je održan pod stručnim vodstvom akademskog slikara i prof. lik. umjestnosti Vilima Parića.

Izloženo je oko 60 radova različitih formata i likovnih tehnika koji su nastali na tečaju.

Tečaj je održan u Čitluku te ga je pohađalo i uspješno završilo 10 polaznika različitog dobnog uzrasta: Maja Pinjuh, Lucija Šoljić, Karlo Lesko, Marta Šoljić, Sara Primorac, Klara Šoljić, Estera Ćavar, Nikolina Sulić, Zorana Stapić i Regina Ćavar.

Prijave za drugi ciklus tečaja traju do 1. veljače 2020. godine. Polaznici koji su završili 1. stupanj tečaja mogu upisati 2. stupanj tijekom kojega će moći iskusiti dodatne tehnike crtanja i slikanja.

Sve prijave na broj: 063/575-624

Za one koji prvi put pohađaju tečaj , nastava će sadržavati:
Crtanje i slikanje mrtve prirode, pejzaža, portreta i u različitim tehnikama (olovke različite tonske gradacije, ugljen, pasteli, akrilne boje, tempere…).
Tečaj je namijenjen svim dobnim uzrastima; početnicima, rekreativcima kao i onima koji već imaju iskustvo crtanja i slikanja. Susreti će se održavati jednom tjedno u trajanju dva školska sata. Ciklus traje tri mjeseca. Cijena tečaja – 70 KM mjesečno. Materijal je uključen u cijenu.

Za prijave i informacije na broj 063/575-624 ili na mail: paricvilim@gmail.com.

Rok prijava do 1. veljače 2020. Broj mjesta je ograničen. Tečaj se održava u Čitluku – priopćeno je.

Brotnjo.info

Podijeli objavu