Naslovnica GOSPODARSTVO Održan tradicionalni prijam: Otkriven novi vizualni identitet HT ERONET-a

  Održan tradicionalni prijam: Otkriven novi vizualni identitet HT ERONET-a

  Podijeli objavu

  U prekrasnom ambijentu Ljetnikovca Radobolja, u nazočnosti velikog broja gostiju, održan je tradicionalni poslovni godišnji domjenak HT ERONET-a.

  Na početku službenog dijela večeri nazočne je pozdravio predsjednik Uprave Vilim Primorac:

  „Želim vam srdačnu dobrodošlicu na naše tradicionalno druženje, na kraju još jedne poslovne godine koja je za nas, kao kompaniju, bila puna izazova.

  Kao poseban i najvažniji trenutak u 2019. istaknuo bih početak rada 4G mreže koju smo svečano promovirali na mostarskom Sajmu gospodarstva. Našim smo korisnicima ponudili nove usluge temeljene na novoj tehnologiji, a u razdoblju koje slijedi čeka nas još mnogo projekata te izazova na koje ćemo, nadam se, uspješno odgovoriti.

  Uz naglasak kako smo – digitalna kompanija za digitalno doba, želimo da HT Eronet i dalje bude jedan od glavnih aktera i pokretača tih promjena i ubrzanog razvoja cijele regije“, kazao je Primorac te najavio i novu kampanju:

  „Ovih dana kreće naša nova imidž kampanja kojom predstavljamo redizajnirani vizualni identitet HT ERONET-a, ali i najavljujemo novi smjer komunikacije prema zahtjevima modernog korisnika i digitalnog tržišta koje se neprestano razvija. Pod sloganom „Veza koja traje“ u fokus stavljamo našu vezu prema korisniku i njegove veze prema svojoj obitelji, prijateljima, kolegama i životu općenito. Hvala vam što nas pratite na našem poslovnom putu, što ste nas prepoznali i poklonili svoje povjerenje.“

  Večeri je nazočio i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović, mnogobrojni predstavnici političkog i javnog života na svim razinama, predstavnici kulturnih i obrazovnih institucija, medija, kao i velik broj gostiju iz poslovnog segmenta te vodstvo i uzvanici Mostar film festivala s kojim je HT ERONET dugogodišnji partner, među njima i proslavljeni hrvatski redatelj Anton Vrdoljak.

  Goste su zabavljali Danijela Martinović i mladi trio iz Čapljine, a domjenak su, već tradicionalno, uljepšale i Mostarske mažoretkinje – priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

  Podijeli objavu