Naslovnica ZANIMLJIVOSTI VIDEO “Momačka” je novi singl u izvedbi našega Brotnjaka Frane Pehara

  VIDEO “Momačka” je novi singl u izvedbi našega Brotnjaka Frane Pehara

  Podijeli objavu

  Jedan od najpopularnijih mladih sastava u Hrvatskoj i šire, Tarapana band ovih dana napravili su pravu pomutnju na glazbenoj sceni. Naime, njihov posljednji singl “Momačka” u samo 5 dana broji više od 200 tisuća pregleda na YouTube-u i trenutno je na drugom mjestu najpopularnijih video spotova u Hrvatskoj i susjednoj nam Sloveniji.

  Tarapana Band čine Frano, Damir, Rok i Dušan koji su presretni rezultatima svog posljednjeg singla.

  Nakon samo jednog dana od izlaska našeg singla, na našem koncertu u Sloveniji, svi su zborski pjevali našu pjesmu i to je najveća nagrada za glazbenika koju može dobiti, ističe Frano, pjevač Tarapane.

  Nakon mega hita u duetu sa Matom Bulićem “Ja sam na te ponosan”, singla “Vidim te u bijelom”, dueta sa Nives Celzijus, Učiteljicama , Tarapana polako privodi kraju snimanje svog prvog albuma u izdanju Croatie records na kojem će se naći njihovi singlovi koji broje više od impresivnih 37 milijuna pregleda.

  Tarapana band nakon brojnih koncertnih aktivnosti tijekom cijele godine u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Švedskoj godinu zatvara novogodišnjim nastupom u hrvatskom kulturnom centru u Vancouveru.

  Podijeli objavu