Naslovnica SPORT Odobrena nova kvota ulaznica za utakmicu Hrvatska – Mađarska

Odobrena nova kvota ulaznica za utakmicu Hrvatska – Mađarska

Podijeli objavu

Iz Udruge Uvijek Vjerni BiH, obavještavaju sve članove, kao i one koji to žele postati, kako je u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) osigurana dodatna kvota ulaznica za utakmicu Hrvatska-Mađarska 10. listopada Splitu.

U suradnji s vodstvom HNS-a, koje je prepoznalo rad i transparentnost Udruge Uvijek Vjerni BiH te cijeneći silnu energiju i trud koje je vodstvo Udruge s povjerenicima uložilo u organizaciju utakmice u Splitu, odobreno je 400 ulaznica za tribinu „Sjever“ na Poljudu. Rok predbilježbe za ulaznice je produžen do nedjelje, 29. rujna 2019. godine.

“Pozivamo sve navijače i simpatizere hrvatske nogometne reprezentacije koji bi željeli uživo svjedočiti nastupu svjetskih viceprvaka da popune pristupnicu za članstvo u Udruzi te ostvare pogodnost osiguranja ulaznice za utakmicu u Splitu te niz drugih pogodnosti, među kojima ističemo poklon majicu s logom Udruge Uvijek Vjerni.” – poručuju iz ove Udruge.

Sve informacije možete saznati na https://www.facebook.com/uvijek.vjerni.mostar te na brojeve mobitela: 063 / 413 – 464 i 063 / 435 – 946 (za Mostar)

Podijeli objavu