Naslovnica CRNA KRONIKA Zagreb: Ubijena dva muškarca, tri žene i jedno dijete

Zagreb: Ubijena dva muškarca, tri žene i jedno dijete

Podijeli objavu

Zagrebačka policija potvrdila je porukom u 4.10 minuta u petak ujutro da je šesterostruki ubojica počinio samoubojstvo.

– Još tijekom očevida policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo, napisali su iz policije.

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u obiteljskoj kući u novozagrebačkom naselju Kajzerica. Glavni grad bio jepod opsadom, a ulica Radoslava Cimermana bila je blokirana.

Nagađa se da se radi se o obiteljskom nasilju u kojem je muškarac, između ostalog, ubio bivšu ženu i njenog novog partnera. Preživjela je tek sedmomjesečna beba.

-Oko 21.30 primili smo više dojava o pucnjevima. Na mjestu događaja zatečena su tijela dvije muške i tri ženske osobe te i jednog djeteta (2009). U tijeku je očevid. Na mjestu događaja zatečeno je i jedno dijete koje nije ozlijeđeno i zbrinuto je. Intenzivno se traga za muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim događajem, za njim tragaju svi rodovi policije, izjavio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić. Dodao je kako je zadnja intervencija ovoj adresi bila 2011., ali se taj događaj ne dovodi u vezu s ovim činom.

– U 21.30 policija je na broj 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je 6 mrtvih osoba. Sumnja se da se radi o ubojstvima vatrenim oružjem, a za muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom traje intenzivna potraga, potvrdila je ranije za HTV Marija Goati iz službe za odnose s javnošću PUZ-a.

HRT.hr

Podijeli objavu