Naslovnica SPORT Marija Ivanković sljedećeg tjedna nastupa na Europskom prvenstvu u Švedskoj

Marija Ivanković sljedećeg tjedna nastupa na Europskom prvenstvu u Švedskoj

Podijeli objavu

Marija Ivanković, atletičarka Atletskog kluba Brotnjo, skočivši u troskoku 12.92m početkom lipnja ispunila je normu za Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23).

Plasman na Europsko prvenstvo povijesni je uspjeh za Atletski klub Brotnjo, a na ovakvom uspjehu Mariji je čestitao i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, na prijemu organiziranom povodom odlaska na Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23).

Na prijemu načelnik općine Čitluk Marin Radišić je čestitao Mariji Ivanković na uspjehu i naglasio kako plasman na Europsko prvenstvo iz male sredine kao što je Brotnjo potvrđuje izniman talent i kako se ovakvim uspjehom mogu ponositi svi koji su doprinijeli u njegovom ostvarivanju. Uz čestitke Mariji Ivanković, načelnik Marin Radišić čestitao je i Atletskom klubu Brotnjo koji su na prijemu predstavljali Tomislav Šego, direktor kluba, trener Bojan Ubiparip i Vinko Ivanković, dugogodišnji član Uprave i Marijin otac.

Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23) održat će se od 11. do 14. srpnja u švedskom Gävleu. Marija je jedna od ukupno deset reprezentativaca koji će predstavljati Republiku Hrvatsku u Švedskoj, što dodatno potvrđuje o kakvom se uspjehu radi. Reprezentacija na čelu s izbornikom Mladenom Katalinićem putuje u Švedsku 9. srpnja, a na Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23) s reprezentacijom putuje i trener Bojan Ubiparip.

Citluk.ba

Podijeli objavu