Naslovnica DRUŠTVO Održan prijem za najuspješniju učenicu 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka...

Održan prijem za najuspješniju učenicu 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Podijeli objavu

Jučer je u dvorani za sastanke Općine Čitluk održan prijem za Gabrielu Rozić, najuspješniju učenicu 42. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića.

Gabriela je na prijem došla u pratnji prof. Adele Škutor, ravnateljice SŠ dr. fra Slavka Barbarića, a na uspjesima postignutim tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja učenici generacije čestitali su Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk.

U kratkom predstavljanju Gabriela je istaknula uspjehe koje je postigla tijekom protekle četiri godine pohađajući IV. 2. SŠ dr. fra Slavka Barbarića, koji su je u konačnici i promovirali u učenicu generacije u kojoj je 27 učenika sve razrede srednje škole završilo odličnim uspjehom.

Govoreći o planovima za budućnost Gabriela je istaknula kako će upisati Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan čestitali su učenici 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića te su se, poželjevši sudionicama ovoga prijema još ovakvih uspjeha, u ugodnom razgovoru s ravnateljicom Škutor i učenicom generacije dotaknuli i ostalih tema vezanih za čitlučku srednju školu.

Općina Čitluk nagradila je učenicu 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića novčanom nagradom i prigodnim darovima.

Citluk.ba

Podijeli objavu