Naslovnica ZANIMLJIVOSTI HT ERONET i Mepas Mall zanimljivim programom podržali finale Lige prvaka

  HT ERONET i Mepas Mall zanimljivim programom podržali finale Lige prvaka

  Podijeli objavu

  Proteklog je vikenda, u organizaciji Mepas Malla i HT ERONET-a, priređeno Super finale 2019., ususret najuzbudljivijoj utakmici sezone, finalu Lige prvaka u Madridu između Liverpoola i Tottenhama.

  Najmlađi posjetitelji uživali su na platou Mepas Malla u demonstriranju nogometnih vještina, a najbolji od njih su i nagrađeni.

  Naime, HT ERONET je pobjednicima osigurao odlične Alcatel 3 2019 DS i Alcatel 1S DS smartphone, a za neke od nagrada pobrinuo se Sport Vision.

  Jedna od nagrada bila je i službena lopta UEFA Lige prvaka – Adidas Madrid Final 2019., kojom su najmlađi isprobavali svoje vještine pucanja na gol.

  Uz natjecanje i izvođenje slobodnih udaraca, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu mogli su naučiti i različite nogometne trikove od nogometaša Zrinjskoga i Širokog Brijega.

  Duh Madrida i nogometna groznica, zahvaljujući HT ERONET-u i Mepas Mallu, širili su se gradom, a druženje je obilježeno nizom zabavnih trenutaka i izvrsnim raspoloženjem – priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije.

   

  Podijeli objavu