Naslovnica POLITIKA Thompson: Titulu rekordera izgovorenih gnjusnih laži i gluposti ipak dodjeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću

Thompson: Titulu rekordera izgovorenih gnjusnih laži i gluposti ipak dodjeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću

Podijeli objavu

U dosadašnjoj Thompsonovoj karijeri od njegovih mrzitelja pojavljivalo se bezbroj odvratnih laži i izmišljotina.

Tvrdili su kako Thompson izlazi na binu s oružjem, kako na svojim koncertima ne pjeva ljubavne i domoljubne već da pjeva ustaške pjesme, da na svojim koncertima izlazi u crnoj odori i pozdravlja Hitlera pa čak i da je bio u ustaškoj vojsci do 1945. iako je svima poznato da je to nemoguće jer je rođen 1966. godine, da je autor pjesme Jasenovac i Gradiška Stara, čak su na HTV-u sami napravili spot (latinica i nedjeljom u 2) pokušavajući uvjeriti gledatelje da pjesmu Jasenovac i Gradiška Stara Thompson izvodi na svojim koncertima, kako na svojim koncertima poziva ljude da nose nacističko znakovlje.

Tvrdili su da je Thompson najveći Srbomrzac iako Thompson Srbe kao narod nikada niti u jednoj svojoj pjesmi, a niti uopće nije spomenuo, čak ni u pjesmi “Bojna Čavoglave”, u njoj spominje srpske dobrovoljce i četnike koji su napali njegovu zemlju. Ima toga još podosta ali da ne nabrajamo…


Nažalost, Emir Hadžihafizbegović je za SDP-ovu vladu bio “građanin od interesa za Hrvatsku”

ZAGREB, 25.06.2013. | HADŽIHAFIZBEGOVIĆ POSTAO HRVAT!

Na preporuku Ministarstva kulture Republike Hrvatske po članku 12. hrvatskog Ustava, bh. glumcu Emiru Hadžihafizbegoviću dodijeljeno je hrvatsko državljanstvo, kao građaninu od interesa za državu Hrvatsku.

Rješenje je potpisao ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Ranko Ostojić.

Vijest o državljanstvu Hadžihafizbegović je primio na snimanju filma u Makedoniji.

“Imao sam nekoliko slobodnih dana i otišao sam u Zagreb. Rješenje o državljanstvu uručio mi je ministar Ostojić. Koristim priliku da zahvalim svima koji su dali preporuku za državljanstvo. Mislim da je ovo i priznanje kulturnom prostoru BiH, priznanje mojoj akademiji, kao i Udruženju filmskih radnika BiH”, kazao je Hadžihafizbegović za “Dnevni avaz”.

Vijest o davanju hrvatskog državljanstva Hadžihafizbegoviću pozdravio je i savjetnik hrvatskog predsjednika Ive Josipovića i nekadašnji ministar vanjskih poslova bivše Jugoslavije Budimir Lončar.

Brotnjo.info


Titulu rekordera izgovorenih gnjusnih laži i gluposti ipak dodjeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću

Zamislite, ustvrdio je kako Thompson ima pjesmu “Srbe na vrbe” te kako bi ga Isus da je živ zabranio, a njemu poručujemo: Tvrditi da Thompson ima takvu pjesmu može izmisliti samo neki bolesni um svojom mržnjom prema drugim narodima, lažima i izmišljotinama, podmetanjima i podvaljivanjem kako bi se ljudi mrzili samo potpiruje i zagađuje medijski prostor.

Za razliku od Thompsona koji pjeva o svojoj ljubavi prema dragome Bogu, obitelji i svojoj domovini, Hadžihafizbegović svojim izjavama, lažima i uglavnom baljezganjem zagovara ratovanje, ubijanje i pokušava ponovno zavaditi narod na ovim prostorima.

Komentare na izjavu u videu ovog glumca, političara, kvazi ratnika, korisnika Hrvatskog proračuna ili kako se već u raznim prigodama predstavlja, ostavljamo Vama – stoji u objavi Menadžmenta Marka Perkovića Thompsona.

 

 

Podijeli objavu