Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Veličanstvena i nezaboravna zabava 199 čitlučkih maturanata održana je u hotelu Kaktus

  Veličanstvena i nezaboravna zabava 199 čitlučkih maturanata održana je u hotelu Kaktus

  Podijeli objavu

  U prekrasnom ozračju  čitlučkog hotela Kaktus u petak je 199 maturanata i maturantica 42. naraštaja čitlučke Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića na svečan način proslavilo  maturalnu zabavu kojom su obilježili vlastiti ispit zrelosti i završetak srednjoškolskog obrazovanja, jednog od najljepših razdoblja u svom životu.

  Okupljanje maturanata ispred čitlučkog hotela Kaktus u Čitluku pratili su njihovi roditelji i prijatelji, a neprekidno su bljeskali fotoaparati i kamere bilježeći taj radosni trenutak u životu mladih Brotnjaka. Odjeveni u svečane haljine i odijela vesele djevojke i mladići blistali svojom su mladošću, ljepotom, lepršavošću i sretnim licima očaravali sve koji su ih imali prigodu vidjeti i uživati u njihovoj sreći, modernim kreacijama odjeće i prekrasnim frizurama.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Gabriela Rozić  proglašena za najbolju učenicu generacije              

  Nakon ulaska parova u hotel uslijedilo još jedno obvezno fotografiranje i snimanje za pamćenje,  uslijedila je svečana večera  i zabava. Prigodnim  riječima slavljenicima  se obratila ravnateljica škole Adela Škutor koja im je čestitala na uspješnom završetku srednjeg obrazovanja, zahvalila im na korektnom odnosu prema školi i profesorima te im poželjela svaku sreću u životu i uspjeh u daljnjem obrazovanju.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Od ravnateljice smo doznali da među ovogodišnjim maturantima ima čak 27 učenika koji su sva četiri razreda srednje škole završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem. Iako je to bilo teško, ipak je za najboljeg učenika generacije proglašena Gabriela Rozić, učenica IV. 2 razreda Opće gimnazije. Uz to što je svih osam razreda osnovne i sva četiri razreda srednje škole završila odličnim uspjehom i iz svih nastavnih predmeta imala samo odlične ocjene i uzorno vladanje, Gabriela  je na svim natjecanjima bila izvrsna. Zbog tog uspjeha stekla je pravom izravnog upisa nabirani fakultet. Toj vrsnoj učenici ravnateljica škole Adela Škutor uručila je posebno priznanje – skupocjeni zlatnik s likom fra Slavka Barbarića čije ime s ponosom nosi čitlučka Srednja škola. Kao i proteklih godina zlatnik joj je darovala Turistička agencija G-tours u vlasništvu Davora Ljubića.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tijekom maturalne zabave razrednici su uručili prigodna priznanja i nagrade odličnim učenicima svojih razrednih odjela.

  Uslijedio bogat i raznovrstan program što su ga osmislili sami maturanti pa je maturalna zabava, uz glazbu, ples i pjesmu trajala do jutarnjih sati.  A da ta jedinstvena i nezaboravna noć slavlja, opuštenosti, sreće i druženja, kojeg će se maturanti sjećati cijeli život, pobrinuo se poznati glazbeni sastav Dobre vibracije.

  Mile Pavlović

  Podijeli objavu