Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Veliki koncert grupe „MILIGRAM“ uskoro u Mostaru!

  Veliki koncert grupe „MILIGRAM“ uskoro u Mostaru!

  Podijeli objavu

  Mostar će uskoro ugostiti jedan od najpopularnijih regionalnih bendova – MILIGRAM, čiji je koncert najavljen 05.lipnja 2019u Sportskom centru Kantarevac pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta.

  Na Instagram profilu Miligrama, frontmeni ove grupe Alen Ademović i Aleksandar Milić- Mili prije 10-ak dana najavili su da će u Mostaru održati jedan od njihovih posljednjih zajedničkih koncerata, nakon kojih će Alen nastaviti glazbenu solo karijeru, a Mili nastavlja s drugačijim glazbenim izrazom i konceptom, novim pjevačem, odnosno više pjevača.

  Stoga ne propustite koncert u Mostaru, priliku da još jednom uživate u zajedničkom nastupu ova dva iznimno talentirana glazbenika, i da zajedno s njima zapjevate njihove popularne hitove:„Marihuana“, ”Lege Lege”, ”Vrati mi se, nesrećo”, ”Kruška”, ”Ludi petak”, ”Lola”, ”Pola pet”, ”Samo luda” i druge.

  Glazbeni gost grupe Miligram na ovom koncertu bit će mostarac Anid Ćušić – pobjednik prošlogodišnjeg glazbenog showa „Zvezde Granda“, a nastupit će u pratnji svog „Ice band“-a.

  Ulaznice za koncert po cijeni od 15,00 KM možete kupiti od utorka, 21.svibnja na Info pultu Mepas Mall-a i u Pablo’s Club&Restaurant.

  Više informacija o koncertu potražite na službenoj Facebook stranici organizatora -Promotor Media.

   

  Podijeli objavu