Naslovnica GOSPODARSTVO HT ERONET: Promovirane nove SMART tarife i gaming iskustvo uz 4G

  HT ERONET: Promovirane nove SMART tarife i gaming iskustvo uz 4G

  Podijeli objavu

  HT ERONET danas je na konferenciji za novinare u Mostaru predstavio komercijalne i tehničke aspekte 4G mreže. Tom prigodom promovirane su i nove SMART tarife.

  Testni signal za 4G mrežu pušten je 8. travnja, istoga dana kada su dodijeljene licence, a svečano predstavljanje priređeno je 9. travnja na štandu HT ERONET-a na mostarskom Sajmu gospodarstva.

  „Tada smo dali neka obećanja, a danas smo tu kako bismo potvrdili da smo ta obećanja i ispunili“, kazao je izvršni direktor za pokretnu mrežu HT ERONET-a Goran Kraljević, naglasivši kako nova 4G mreža nudi do 10 puta veće brzine surfanja i downloada, a uploada i do 20 puta veće nego 3G mreža. 4G mreža puštena je u komercijalnu uporabu prije dva dana – 8. svibnja.

  Što se tiče pokrivenosti 4G-om, Kraljević je naglasio kako je ona veoma dobra u svim većim mjestima diljem BiH, pogotovo na području Mostara.

  Izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk predstavio je nove SMART tarife, prilagođene novom tehnološkom i digitalnom dobu.

  „Posebno se ističe SMART 45 tarifa koja korisniku omogućava 2 000 minuta prema svim mrežama u BiH i 2000 SMS/MMS poruka te 12 GB interneta mjesečno”, istaknuo je Ruk i naglasio kako nove tarife u ponudi HT ERONET-a nisu vezane uz 3G ili 4G tehnologiju, ali da uz 4G mrežu nude najbolju propusnost podataka.

  Podsjetimo: zamjena SIM kartica USIM karticama koje podržavaju 4G mrežu naplaćivat će se po promotivnoj cijeni od 1 KM (s PDV-om) do 30. 6. 2019., a nakon toga datuma, zamjena SIM kartica bit će naplaćivana po standardnom cjeniku.

  Rok za zamjenu kartica nije ograničen.

  Inače, promocija 4G mreže i novih SMART tarifa uz nezaboravno gaming iskustvo po najvećim brzinama, odvijat će se danas i sutra na platou ispred Mepas Malla.

  HT ERONET

  Podijeli objavu