Naslovnica DRUŠTVO Načelnik Radišić upriličio prijem za učenike OGŠ Brotnjo

Načelnik Radišić upriličio prijem za učenike OGŠ Brotnjo

Podijeli objavu

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je prijem za učenike Osnovne glazbene škole Brotnjo koji su u proteklom razdoblju imali zapažene rezultate na natjecanjima te su na taj način nastavili niz uspjeha koje OGŠ Brotnjo postiže od samog osnutka.

Učenici OGŠ Brotnjo, u čijoj su pratnji bili ravnatelj prof. Jure Sušac i njihove profesorice, s načelnikom Radišićem su podijeli svoje dojmova sa XXII. Otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe i Dalekih akorda, kao dva posljednja natjecanja na kojima je OGŠ Brotnjo imala zapažene rezultate, a govoreći o uspjesima škole ravnatelja Jure Sušac podsjetio je na uspjehe postignute na Internacionalnom festivalu glazbe „Primavera“ i ostalim ranije održanim natjecanjima.

U ugodnom razgovoru sudionici prijema dotaknuli su se i ostalih tema vezanih za Osnovnu glazbenu školu Brotnjo i učenike koji je pohađaju.

Predstavnici OGŠ Brotnjo na prijemu su načelnika Radišića upoznali i sa planiranim aktivnostima u budućem razdoblju, nakon čega im je načelnik Radišić čestitao na svim do sada postignutim uspjesima i poželio mnogo uspjeha na predstojećim natjecanjima, kao i u daljnjem glazbenom usavršavanju.

Citluk.ba

Podijeli objavu