Naslovnica CRKVA Gospa Fatimska večeras ujedinjuje svijet u molitvi za mir

Gospa Fatimska večeras ujedinjuje svijet u molitvi za mir

Podijeli objavu

Mater Fátima je projekt župne crkve u Fátimi u Portugalu. Radi se o župi koja je postojala prije ukazanja i crkvi u kojoj su kršteni vidioci.

Župa ove godine u četvrtak, 4. travnja 2019. godine slavi stogodišnjicu rođenja za nebo svetog Francisca (Franje) Marta i svete Jacinte Marto. Stoga su pokrenuli projekt Mater Fátima kojim bi na sat vremena u molitvi za mir, za spas duša i kao naknadu svetim srcima Isusa i Marije ujedinili što više kršćana diljem svijeta.

Kroz sat vremena, od 21 do 22 sata po hrvatskom vremenu, u župnoj će se crkvi održati sat klanjanja uz molitvu krunice i posvetu Bezgrešnom Srcu Marijinu prema Svetom Ljudevitu Montfortskom.

Krunicu će se moliti na različitim jezicima na nakane koje je zatražila naša Majka u Fátimi: za mir u svijetu, za obraćenje grešnika, kao naknada bezgrešnim srcima Isusa i Marije, za obraćenje Rusije te za duše u čistilištu. Cilj ovog događanja je ujediniti svijet u globalnoj molitvi za mir te da ljubav Djevice dopre do svih krštenih na svijetu: do župa, bolnica, obitelji, marijanskih svetišta, zatvora, sveučilišta, umjetnika, škola, sportaša, političara, poslodavaca, vojnika, domova za stare i nemoćne, društvenih mreža i redovničkih zajednica…

Organiziran je live streaming iz crkve preko društvenih mreža, a od prije dva dana Providnost je htjela da će biti uspostavljen i satelitski prijenos. Više informacija na: www.materfatima.org.

Misija

Podijeli objavu