Naslovnica GOSPODARSTVO Njemački gospodarstvenici traže partnere za suradnju u BiH

Njemački gospodarstvenici traže partnere za suradnju u BiH

Podijeli objavu

Predstavništvo njemačkog gospodarstva u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), pozivaju da budete dio regionalnog B2B projekta  Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2019.

Mjesto održavanja: Dortmund, SR Njemačka (Industrijsko-trgovinska komora u Dortmundu)

Datum održavanja: 06.06.2019. godine

Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane tvrtke iz Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana sastanu s njemačkim tvrtkama koje traže dobavljače roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja.

Zainteresirane njemačke tvrtke dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronskog sektora.

Koncept projekta se bazira na B2B-matchmaking platformi:

  • Inicijalna pedeset dva (52) profila zainteresiranih njemačkih tvrtki se nalazi u prilogu dopisa, sa opisima djelatnosti kompanija i konkretnim proizvodnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama u zemljama Zapadnog Balkana. U profilima njemačkih tvrtki se navodi što sve tvrtka, tj. proizvođač iz regije treba imati u svom proizvodnom portfelju kako bi se kvalificirao za potencijalnu suradnju.
  • Svoje zanimanje za sudjelovanje u projektu ostvarujete kroz popunjavanje prijavnog formulara koji se također nalazi u prilogu ovog dopisa.
  • Pristigle prijave se šalju njemačkim tvrtkama na uvid koje kroz sustav ocjenjivanja biraju tvrtke s kojima žele održati  sastanak na događaju u Dortmundu ove godine.
  • Važna napomena: ukoliko profili tvrtke iz Zapadnog Balkana ne odgovaraju potrebama njemačkih tvrtki, oni mogu odustati od sudjelovanja na događaju u Dortmundu.

Ukoliko ste se prepoznali kao potencijalni dobavljač neke od njemačkih tvrtki,  popunite prijavni formular i pošaljete ga na e-mail: sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do 29.03.2019. g.

Događaj se realizira pod pokroviteljstvom Ministarstva za gospodarstvo i energiju SR Njemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja poduzeća SR Njemačke.

Dodatne napomene:

  • Prijavni formular se popunjava na engleskom jeziku, a popunjavaju se samo predviđena polja za odgovore u koloni B.
  • Prijavni formular mora biti dostavljen u Excel formatu.
  • Službeni jezik na B2B događaju je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (mogućnost i na njemačkom jeziku).
  • Broj mjesta na B2B događaju je ograničen, tj. na događaju sudjeluju samo one tvrtke koje sa svojim proizvodnim programom odgovaraju potrebama njemačkih tvrtki.
  • Kotizacija za sudjelovanje na ovom događaju se ne naplaćuje.

Prilog: Prijavni formular i popis tvrtki iz Njemačke koje su zainteresirane za suradnju.

Brotnjo.info

Podijeli objavu