Naslovnica DRUŠTVO FOTO: Štićenicama Ženske kuće u sklopu Zajednice Cenacolo uručeni karanfili povodom Međunarodnog...

FOTO: Štićenicama Ženske kuće u sklopu Zajednice Cenacolo uručeni karanfili povodom Međunarodnog dana žena

Podijeli objavu

Članice Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača posjetile su štićenice Ženske kuće u sklopu Zajednice Cenacolo. Uručile su im karanfile i uputile čestitke povodom Međunarodnog dana žena.

“Ovom gestom želimo pokazati štićenicama Zajednice kako nisu same, kako mislimo na njih. Divimo se njhovoj hrabrosti i ustrajnosti da uzmu stvar u svoje ruke, preuzmu kontrolu nad svojim životom i vrate se na pravi put”, poručili su iz Zajednice žena HDZ BiH KKK Čitluk.

Ivana Jaška, voditeljica Ženske kuće zahvalila se na znaku pažnje u ime svih 25 štićenica Zajednice.

“Veliko hvala na gesti ljubavi. Dan žena inače obilježavamo Svetom misom i molitvom za sve žene. Na ovaj se dan također prisjećamo i ulaska sestre Elvire u Samostan koja nam je najveća potpora i bez čije pomoći ne bismo postojali. Zajednica je utočište za mnoge žene koje se, uz Božju pomoć, uče kako se izboriti sa iskušenjima koje život stavlja pred njih”, kazala je.

Sljedeću aktivnost članice Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Čitluk najavile su za sredinu travnja kada će posjetiti štićenike Staračkog doma u Vionici u sklopu Obiteljskog centra “Ivan Pavao II” – priopćeno je.

Brotnjo.info

Podijeli objavu