Naslovnica CRNA KRONIKA Uhićen dvojac zbog krijumčarenja 13 migranta

Uhićen dvojac zbog krijumčarenja 13 migranta

Podijeli objavu

U ponedjeljak oko 21,20 sati policijski službenici PS Mostar- Jug su slobode dvije osobe inicijala M.I. (1985.) iz Trebinja, R.R. (1993.) iz Trebinja, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo ”Trgovina ljudima”.

Policijski službenici PS Mostar-Jug vršeći redovite zadate kontrole i prevencije prometa na regionalnoj cesti M17/3 u mjestu Kvanj, pokušali su zaustavili putničko vozilo kombi marke Iveco, međutim vozač je vozilo okrenuo polukružno na cesti, te se nastavio kretati u smjeru Stoca.

Nakon policijske potjere ophodnja je sustigla vozilo u mjestu Rotimlja. Operativnim radnjama I pretresom vozila pronađene su ostaci prehrambenih artikala, te plastične boce i drugi predmeti.

Obilaskom terena u blizini mjesta zaustavljanja vozila, policijski službenici su pronašli grupu osoba-migranata, jedanaest državljana Sirije i dva državljana Palestine.

Osumnjičeni su lišeni slobode, te privedeni na daljnju kriminalističku obradu u PS Mostar-Jug. Migrantima je utvrđen identitet, te su provedene ostale radnje predviđene propisima.

Bljesak.info

Podijeli objavu