Naslovnica SPORT Izaslanstvo KK Hercegovina Zagreb na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Izaslanstvo KK Hercegovina Zagreb na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Podijeli objavu

Članovi Karate kluba Hercegovina Zagreb jučer su sudjelovali na svečanom prijemu kod predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, povodom ostvarenja vrhunskih rezultata u prethodnoj godini, a posebice Svjetskog zlata Ivana Kvesića.

Uz Predsjednicu prijemu je nazočio i njezin savjetnik za sport i mlade Tomislav Madžar.

Tijekom prijema razgovaralo se o važnosti sporta za društvo, položaju karate u Hrvatskoj i svijetu te važnosti obrazovanja tijekom i nakon završetka sportske karijere. Posebnu temu zauzelo je pitanje kvalitetnije podrške ženama u sportu.

Predsjednica je uputila čestitke povodom ostvarenih rezultata, a posebice na činjenici da su članovi i članice kluba osvojili 24 velike medalje.

Ivan se u svom govoru zahvalio na prijemu te izrazio nadu i obećanje da će Hrvatska dobiti prvu olimpijsku medalju u karate sportu.

Prijemu su kao delegacija kluba prisustvovali:

Ivan Kvesić, Svjetski prvak i europski viceprvak 2018., Danijel Vučić – Glavni trener, dr. sc. Grgo Luburić – Predsjednik kluba, Mario Vučić – Glavni tajnik kluba, Boris Vujičić – Sportski direktor kluba, Stjepan Bešenić – član stručnog stožera te naše sportske uzdanice reprezentativci i reprezentativke, Anamarija Križan, Lucija Čatlak, Anđelo Kvesić i Ivan Martinac.

Iz Karate kluba Hercegovina Zagreb zahvaljuju Predsjednici na prijemu uz obećanje da će u budućnosti još snažnije promovirati  domovinu ostvarivanjem vrhunskih sportskih postignuća.

Brotnjo.info

Podijeli objavu